Maart 2019
  • Prom (meezing)concert op 22 maart
    Vrijdag, 22 Maart 2019 20:00 - 22:00

Een nieuw jaar is aangebroken en de Vriendenstichting is alweer druk om jaarlijks vier concerten te organiseren. Het eerste concert zal plaatsvinden op vrijdagavond 22 maart a.s.  Kerk open 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Het succesvolle concept van 2018 gaan we in 2019 herhalen: een Prom concert, waar iedereen kan meezingen! Er zullen diverse artiesten optreden en we kunnen u nu al verzekeren dat het een geweldige avond wordt! Het is afgeleid van de beroemde Promconcerten in Engeland, dus u kunt zich voorstellen waar dat toe kan leiden!

Graag nodigen wij u hiervoor uit. De toegangsprijs is € 10,00, inclusief koffie of thee en in de voorverkoop € 7,50. U kunt op deze avond Vriend worden. Dan zijn de kaartjes € 6,=, ook voor 1 gezinslid of introducee. U steunt daarmee de Vriendenstichting, waardoor wij de uitvoerende musici een passende vergoeding kunnen geven. En u weet het, u steunt een goed doel want de opbrengsten gaan naar het onderhoud van het kerkgebouw!

We zien uit naar uw komst op 22 maart, maar wees er vroeg bij, want op = op!

BESTEL HIER UW KAARTJES.